Ние знаем колко е важно за всички вас да получите пратките си до Коледа. Всички искаме да изненадаме любимите си хора и да подредим подаръците си под елхата навреме! Затова нашият екип работи денонощно и прави всичко възможно, за да получите пратките си навреме!

Въпреки това поради огромния интерес към Благотворителната Коледна кампания имаме огромен брой поръчки и срока за изпращане е удължен.

Куриерската фирма Спиди, с която изпращаме пратките за България, също имат удължен срок за доставка преди Коледните празници.

Доставка преди Коледа?

  1. Направете поръчката си преди 20.12.2021г! Всички поръчки направени до тази дата ще бъдат изпратени навреме! Поръчки направени след 20.12.2021г включително не можем да гарантираме, че ще бъдат доставени до Коледа!
  2. Посочете Офис на Спиди, до който да изпратим поръчката Ви! Сроковете за доставка на Спиди до офис са значително по-кратки! Не можем да гарантираме, че поръчки до адрес ще пристигнат преди Коледа!
  3. За промени по поръчки, обединяване на поръчки, грешки, допълнителна информация и т.н. се свържете с нас на телефон +3593671371 . Не можем да гарантираме, че ще отговорим и видим всички имейли и съобщения в инстаграм и фейсбук!

През декември срока за доставка на NL4YOU е удължен от 2 до 10 работни дни! Благодарим Ви за разбирането! Ако имате забавена поръчка моля свържете се с нас на телефон  +3593671371 ! NL4YOU не поема отговорност за забавени пратки от страна на куриерска фирма Спиди!

 

Желаем Ви весели празници!