NL4YOU и “Българската Коледа”- ОТНОВО ЗАЕДНО с Вас! “Дари Надежда на Дете в Беда”

Радваме се да Ви съобщим, че Коледната ни Благотворителна Кампания беше огромен успех! Горди сме да кажем, че събрахме и дарихме 26 000 лв. на Благотворителната инициатива „Българската Коледа“ – „Дари надежда на дете в беда!“.

Какво представляваше кампанията ни: Продавахме ръчно изработени Коледни Прашки, произведени в България, на специална цена от 10 лв. за брой. За всяка продадена прашка на тази цена дарихме 5 лв. на „Българската Коледа“. Тази година надминахме целта си и успяхме да съберем по-голяма сума от миналата година, която беше 24 620 лв.

Благодарим от сърце на всички наши клиенти, които участваха в кампанията и помогнаха това да се случи. Вашата щедрост и подкрепа беше огромна! Направихте хиляди поръчки, много повече от очакваното за нас, поради което и не успяхме да изпратим всички поръчани продукти на време. Но не се притеснявайте, когато изпратим останалите поръчки и хората ги получат и платят, ние ще дарим и останалата сума на Благотворителна инициатива „Българската Коледа“ – „Дари надежда на дете в беда!“.

За нас е чест, че успяхме ОТНОВО ЗАЕДНО чрез тази кампания да внесем празнично настроение и да дадем надежда на децата в нужда в България.Надяваме се да продължим да го правим и в бъдеще! Благодарни сме да имаме такави силна общност като вас. Благодарим ви отново за вашата подкрепа!

Каква е целта на "Българската Коледа"?

За спасяването на децата в критично здравословно състояние, "Българската Коледа" си поставя за цел да осигури съвременна високотехнологична апаратура за диагностика, мониториране и лечение за университетски и областни болници в страната, в които функционират клиники, отделения или сектори за интензивно лечение за деца.

Можете да прочетете повече информация за кампанията на "Българската Коледа" или да направите директно дарение към тях на официалния им сайт - https://www.bgkoleda.bg/

Можете да прочетете как са разпределени миналогодишните събрани средства от "Българската Коледа" на сайта им - https://www.bgkoleda.bg/novini/read/zapochna-dostavkata-na-meditsinska-aparatura-v-lechebni-zavedeniia-v-tsialata-strana-po-initsiativata-balgarskata-koleda.html#read

NL4YOU и “Българската Коледа”- ОТНОВО ЗАЕДНО с Вас! “Дари Надежда на Дете в Беда”

 

Ние от NL4YOU сме щастливи, че за втора поредна година ОТНОВО ЗАЕДНО с Вас бяхме част от Благотворителната Кампания на “Българската Коледа” - “Дари надежда на дете в беда”!

Щастливи сме да Ви съобщим за успеха на инициативата ни и Гордо можем да кажем, че до този момент успяхме да съберем дори по-голяма сума за дарение от миналата година.

Радостни сме, че има толкова сърдечни хора, които ни подадоха ръка и се включиха в кампанията ни! За нас беше шок, но и истинско щастие да видим този огромен интерес от ваша страна и хилядите хора, които доказват, че когато става въпрос за деца в нужда, можем да бъдем задружни и добри!

За съжаление не успяхме да изпратим навреме всички поръчки на Коледни Прашки! Макар дългото забавяне, можем да Ви уверим, че всеки направил поръчка на Коледно бельо ще я получи със сигурност! Въпреки че бяхме подготвили хиляди бройки, те се изчерпаха още в средата на декември! Истината е, че работихме неуморно, за да произведем още хиляди от тях за този кратък срок! Всяка прашка се изработва и опакова ръчно от нас, което изисква прецизност и време! 

Крайната събрана сума за дарение ще бъде преведена към "Българската Коледа" и ще бъде обявена в сайта и социалните ни мрежи на 10.01.23г.

Каква е целта на "Българската Коледа"?

За спасяването на децата в критично здравословно състояние, "Българската Коледа" си поставя за цел да осигури съвременна високотехнологична апаратура за диагностика, мониториране и лечение за университетски и областни болници в страната, в които функционират клиники, отделения или сектори за интензивно лечение за деца.

Можете да прочетете повече информация за кампанията на "Българската Коледа" или да направите директно дарение към тях на официалния им сайт - https://www.bgkoleda.bg/

Можете да прочетете как са разпределени миналогодишните събрани средства от "Българската Коледа" на сайта им - https://www.bgkoleda.bg/novini/read/zapochna-dostavkata-na-meditsinska-aparatura-v-lechebni-zavedeniia-v-tsialata-strana-po-initsiativata-balgarskata-koleda.html#read

Какво представляваше Коледната Кампания на NL4YOU - ОТНОВО ЗАЕДНО?

 • За всеки закупен брой Коледни Прашки на стойност 10лв, ние даряваме 5лв на “Българската Коледа”. 
 • Тази година нашата мисия беше да съберем още по-голяма сума за дарение и отново да станем причина за усмивките на колкото се може повече деца! Но това нямаше да бъде възможно без вашата помощ и ОТНОВО ЗАЕДНО да запалим духа на надеждата!
 • За разлика от миналата година, тази година количеството беше неограничено! Започнахме да изработваме бельото много преди декември и този процес ще продължи още седмица! Нашата идея беше да може абсолютно всички, които имат желание, да се включат, за да съберем възможно най-много средства за децата!
 • След огромния брой запитвания от клиенти за удължаване на срока на кампанията, ние решихме да я продължим до 04.01.23г., за да могат всички да се включат!
 • Продуктите, които бяхме подготвили за кампанията се оказаха много по-малко от желаещите да се включат в кампанията и бяха изчерпани още в средата на декември! За нас беше истински шок, но и истинско щастие да видим този огромен интерес от ваша страна и хилядите хора, които доказват, че когато става въпрос за деца в нужда, можем да бъдем задружни и добри!
 • Всички Коледни Прашки се изработват ръчно при нас от висококачествени материи! Всяка прашка минава качествен контрол и се опакова отново ръчно от нас! Поради това, след изчерпването на първоначално подготвените продукти, обявихме удължен срок за доставка! До момента всички поръчки до 19.12.2022г. са изпратени. В момента изработваме останалите количества, които са за поръчките след тази дата! Макар дългото забавяне, можем да ви уверим, че всеки направил поръчка на Коледно бельо ще я получи със сигурност!
 •  Всички които са направили поръчка до 04.01.2023г., автоматично бяха включени в нашия Коледен GIVEAWAY! Победителят е Людмила Николова с поръчка номер 132986! Тя получи ваучер на стойност 200лв за нашия сайт, който й беше изпратен по имейл!
 • Изпращахме и благодарствени картички, с които вие ни помогнахте да разпространим нашата кауза и повече хора да се включат, за да съберем повече средства за децата. (Картичките вече са изчерпани)
 • Как работят A.R. картичките? Сканирай кода на картичката, отвори линка и направи снимка или клипче на нашата снежна топка - "Аз дарих, дари и ти"! Качи го на стори в инстаграм или фейсбук и ни тагни!

Какво представляваше Коледната Кампания на NL4YOU 2021/2022?

Горди сме да ви споделим и за успеха на миналогодишната ни благотворителна Коледна кампания, която за краткият срок от само 27 дни успя да събере и дари 24 620лв на “Българската Коледа” за кампанията им “Подари надежда на дете в беда” 2021/2022 година.

Сумата, която беше събрана не е достатъчна да помогнем на всички нуждаещи се деца на България, но е стъпка към нещо по-добро, към това да се обединим и да помогнем.

Трогнати сме от честта да бъдем наградени с грамота от “Българската Коледа” за участието ни в тази инициатива, която нямаше да бъде успешна без вашите добри сърца и без вашите дарения! 

Благодарим Ви!

ЛЮБОВ е да раздаваш

Душата си без жал и мигом да забравяш

Кому, какво си дал!

(Откъс от стихотворение на Надежда Захариева.)

NL4YOU и “Българската Коледа”- ОТНОВО ЗАЕДНО с Вас! “Дари Надежда на Дете в Беда”

 

Нетърппеливи сме да ви съобщим за тазгодишната ни Коледна инициатива, която за втора поредна година имаме възможност да усъществим! Ние от NL4YOU сме щастливи заедно с вас отново да бъдем част от благотворителната кампания на “Българската Коледа” - “Дари надежда на дете в беда” и да разпръснем коледната магия и  да предадем духът на добротата, любовта и надеждата!

 

Коледна Кампания NL4YOU - ОТНОВО ЗАЕДНО?

 • Тази година нашата мисия е да съберем още по-голяма сума за дарение и отново да станем причина за усмвките на колкото се може повече деца! Но това няма да бъде възможно без вашата помощ и ОТНОВО ЗАЕДНО да запалим духа на надеждата!
 • За разлика от миналата година, когато бяхме приготвили 5000 продукта, тази година количеството е неограничено! Започнахме да изработваме бельото много преди декември и до Коледа няма да спрем, за да може абсолютно всички, които имат желание, да се включат! Няма ограничение на броя, които можете да вземете в една поръчка! Идеята е да съберем възможно най-много средства за децата!
 • За всеки закупен брой на стойност 10лв, ние ще дарим 5лв на “Българската Коледа”. 
 • Всеки, който се включи и направи поръчка до 00:00ч. на 30.12.2022г., автоматично участва в нашия Коледен GIVEAWAY! Победителят, който ще изтеглим на 31.12.2022г. в Instagram, ще получи ваучер на стойност 200лв за нашия сайт!
 • С всяка поръчка на Коледно Бельо изпращаме благодарствени картички, с които можеш да ни помогнеш да разпространим нашата кауза и повече хора да се включат, като по този начин ще съберем повече средства за децата. Сканирай кода на картичката, отвори линка и направи снимка или клипче на нашата снежна топка - "Аз дарих, дари и ти"! Качи го на стори в инстаграм или фейсбук и ни тагни! (Картичките вече са изчерпани)

Коледна Кампания NL4YOU 2021/2022?

Горди сме да ви споделим за успехът на миналогодишната ни благотворителна Коледна кампания, която за краткият срок от само 27 дни успя да събере 24 620лв и дари на “Българската Коледа” за кампанията им “Подари надежда на дете в беда” 2021/2022 година.

Сумата, която беше събрана не е достатъчна да помогнем на всички нуждаещи се деца на България, но е стъпка към нещо по-добро, към това да се убединим и да помогнем.

Трогнати сме от честта да бъдем наградени с грамота от “Българската Коледа” за участието ни в тази инициатива, която нямаше да бъде успешна без вашите добри сърца и без вашите дарения! 

Благодарим Ви!

 

 

ЛЮБОВ е да раздаваш

Душата си без жал и мигом да забрвяш

Кому, какво си дал!

 

(Откъс от стихотворение на Надежда Захариева.)

 

Каква е целта на "Българската Коледа"?

Да помогне спасяването на децата в критично здравословно състояние, "Българската Коледа" си поставя за цел да осигури съвременна високотехнологична апаратура за диагностика, мониториране и лечение за университетски и областни болници в страната, в които функционират клиники, отделения или сектори за интензивно лечение за деца.

Можете да прочетете повече информация за кампанията на "Българската Коледа" или да направите директо дарение към тях на официалния им сайт - https://www.bgkoleda.bg/

Можете да прочетете как са разпраделени миналогодешните събрани средства от "Българската Коледа" на сайта им - https://www.bgkoleda.bg/novini/read/zapochna-dostavkata-na-meditsinska-aparatura-v-lechebni-zavedeniia-v-tsialata-strana-po-initsiativata-balgarskata-koleda.html#read