Нетърппеливи сме да ви съобщим за тазгодишната ни Коледна инициатива, която за втора поредна година имаме възможност да усъществим! Ние от NL4YOU сме щастливи заедно с вас отново да бъдем част от благотворителната кампания на “Българската Коледа” - “Дари надежда на дете в беда” и да разпръснем коледната магия и  да предадем духът на добротата, любовта и надеждата!

 

Коледна Кампания NL4YOU - ОТНОВО ЗАЕДНО?

  • Тази година нашата мисия е да съберем още по-голяма сума за дарение и отново да станем причина за усмвките на колкото се може повече деца! Но това няма да бъде възможно без вашата помощ и ОТНОВО ЗАЕДНО да запалим духа на надеждата!
  • За разлика от миналата година, когато бяхме приготвили 5000 продукта, тази година количеството е неограничено! Започнахме да изработваме бельото много преди декември и до Коледа няма да спрем, за да може абсолютно всички, които имат желание, да се включат! Няма ограничение на броя, които можете да вземете в една поръчка! Идеята е да съберем възможно най-много средства за децата!
  • За всеки закупен брой на стойност 10лв, ние ще дарим 5лв на “Българската Коледа”. 
  • Всеки, който се включи и направи поръчка до 00:00ч. на 30.12.2022г., автоматично участва в нашия Коледен GIVEAWAY! Победителят, който ще изтеглим на 31.12.2022г. в Instagram, ще получи ваучер на стойност 200лв за нашия сайт!
  • С всяка поръчка на Коледно Бельо изпращаме благодарствени картички, с които можеш да ни помогнеш да разпространим нашата кауза и повече хора да се включат, като по този начин ще съберем повече средства за децата. Сканирай кода на картичката, отвори линка и направи снимка или клипче на нашата снежна топка - "Аз дарих, дари и ти"! Качи го на стори в инстаграм или фейсбук и ни тагни! (Картичките вече са изчерпани)

Коледна Кампания NL4YOU 2021/2022?

Горди сме да ви споделим за успехът на миналогодишната ни благотворителна Коледна кампания, която за краткият срок от само 27 дни успя да събере 24 620лв и дари на “Българската Коледа” за кампанията им “Подари надежда на дете в беда” 2021/2022 година.

Сумата, която беше събрана не е достатъчна да помогнем на всички нуждаещи се деца на България, но е стъпка към нещо по-добро, към това да се убединим и да помогнем.

Трогнати сме от честта да бъдем наградени с грамота от “Българската Коледа” за участието ни в тази инициатива, която нямаше да бъде успешна без вашите добри сърца и без вашите дарения! 

Благодарим Ви!

 

 

ЛЮБОВ е да раздаваш

Душата си без жал и мигом да забрвяш

Кому, какво си дал!

 

(Откъс от стихотворение на Надежда Захариева.)

 

Каква е целта на "Българската Коледа"?

Да помогне спасяването на децата в критично здравословно състояние, "Българската Коледа" си поставя за цел да осигури съвременна високотехнологична апаратура за диагностика, мониториране и лечение за университетски и областни болници в страната, в които функционират клиники, отделения или сектори за интензивно лечение за деца.

Можете да прочетете повече информация за кампанията на "Българската Коледа" или да направите директо дарение към тях на официалния им сайт - https://www.bgkoleda.bg/

Можете да прочетете как са разпраделени миналогодешните събрани средства от "Българската Коледа" на сайта им - https://www.bgkoleda.bg/novini/read/zapochna-dostavkata-na-meditsinska-aparatura-v-lechebni-zavedeniia-v-tsialata-strana-po-initsiativata-balgarskata-koleda.html#read