Радваме се да Ви съобщим, че Коледната ни Благотворителна Кампания беше огромен успех! Горди сме да кажем, че събрахме и дарихме 26 000 лв. на Благотворителната инициатива „Българската Коледа“ – „Дари надежда на дете в беда!“.

Какво представляваше кампанията ни: Продавахме ръчно изработени Коледни Прашки, произведени в България, на специална цена от 10 лв. за брой. За всяка продадена прашка на тази цена дарихме 5 лв. на „Българската Коледа“. Тази година надминахме целта си и успяхме да съберем по-голяма сума от миналата година, която беше 24 620 лв.

Благодарим от сърце на всички наши клиенти, които участваха в кампанията и помогнаха това да се случи. Вашата щедрост и подкрепа беше огромна! Направихте хиляди поръчки, много повече от очакваното за нас, поради което и не успяхме да изпратим всички поръчани продукти на време. Но не се притеснявайте, когато изпратим останалите поръчки и хората ги получат и платят, ние ще дарим и останалата сума на Благотворителна инициатива „Българската Коледа“ – „Дари надежда на дете в беда!“.

За нас е чест, че успяхме ОТНОВО ЗАЕДНО чрез тази кампания да внесем празнично настроение и да дадем надежда на децата в нужда в България.Надяваме се да продължим да го правим и в бъдеще! Благодарни сме да имаме такави силна общност като вас. Благодарим ви отново за вашата подкрепа!

Каква е целта на "Българската Коледа"?

За спасяването на децата в критично здравословно състояние, "Българската Коледа" си поставя за цел да осигури съвременна високотехнологична апаратура за диагностика, мониториране и лечение за университетски и областни болници в страната, в които функционират клиники, отделения или сектори за интензивно лечение за деца.

Можете да прочетете повече информация за кампанията на "Българската Коледа" или да направите директно дарение към тях на официалния им сайт - https://www.bgkoleda.bg/

Можете да прочетете как са разпределени миналогодишните събрани средства от "Българската Коледа" на сайта им - https://www.bgkoleda.bg/novini/read/zapochna-dostavkata-na-meditsinska-aparatura-v-lechebni-zavedeniia-v-tsialata-strana-po-initsiativata-balgarskata-koleda.html#read