Включи се в благотворителната кампания на "Българската Коледа" 2021/2022 - "Подари надежда на дете в беда!" заедно с NL4YOU!

Ние от NL4YOU решихме заедно с вас да се включим в една прекрасна кауза!

Тази година събираме дарения за кампания на "Българската Коледа" 2021/2022 - "Подари надежда на дете в беда!"

Нашата цел е да вдъхновим колкото се може повече хора! Да покажем, че сме задружни и сплотени, когато става въпрос за деца в нужда! Коледа е празник, превърнал се в олицетворение на материални подаръци! Нека заедно променим това! Нека дарим надежда и шанс за лечение на възможно най-много деца!

NL4YOU подарява 5 000 продукта! Всеки, който направи дарение над 4,99лв. ще получи подарък от нас. Нашата цел е да насърчим възможно най-много хора и да съберем възможно най-голяма сума за децата в нужда!

 

Каква е целта на Кампанията 2021/2022г.?

Да помогне спасяването на децата в критично здравословно състояние, "Българската Коледа" си поставя за цел да осигури съвременна високотехнологична апаратура за диагностика, мониториране и лечение за университетски и областни болници в страната, в които функционират клиники, отделения или сектори за интензивно лечение за деца.

Можете да прочетете повече информация за кампанията на официалния сайт на "Българската Коледа" - https://www.bgkoleda.bg/

Как да се включите.?

Имате 2 варианта, чрез които може да се включите в съвместната ни кампания:

 • Да дарите сума от 2лв от ТУК автоматично през нашия сайт, със свой собствен банков превод по наша банкова сметка или директно към банковата сметка на "Българската Коледа". Можете да направите и дарение директно в официалния сайт на "Българската Коледа" - https://www.bgkoleda.bg/
 • Да дарите сума по свой избор над 4,99лв от ТУК и да получите коледен подарък от нас.

Начин за дарение на Сума от 2лв.

 • Ако желаете да дарите автоматично през нашия сайт, трябва да добавите 2лв в количка от ТУК и да завършите поръчката си с плащане с карта. МОЛИМ да не посочвате НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, защото сумите се превеждат само по банков път! Сумите се превеждат в нашата банкова сметка.
 • Ако желаете можете да дарите и със свой собствен банков превод на посочената наша банкова сметка от ТУК.
 • Ако желаете можете да дарите и със свой собствен банков превод на посочената банкова сметка на "Българската Коледа" от ТУК или директно в техния официален сайт - https://www.bgkoleda.bg/
 • На 29.12.2021г. 100% от събраната дарена сума в нашата банкова сметка ще бъдат преведена към "Българската Коледа".
 • Сумите превеждани към банковата сметка на "Българската Коледа" се превеждат директно към тях.

Начин за дарение на сума над 4,99лв и получаване на продукт - подарък.

 • Можете да направите дарението и да изберете своя подарък от ТУК.
 • Избирате сумата, която желаете да дарите. Имате възможност да изберете 5, 10, 20, 50, или 100лв.
 • Избирате размер и цвят на продукта, който ще получите като подарък от нас.
 • Добавяте подаръка в количката си и завършвате поръчката си.
 • Доставката на подаръка е за ваша сметка.
 • Можете да направите колкото дарения желаете, като за всяко дарение получавате 1 подарък.
 • На 29.12.2021г сумата от даренията ще бъде събрана и след приспадане на дължимите данъци, ще бъде преведена към "Българската Коледа"

Ще има ли прозрачност кампанията.?

ДА! Разбира се!

 • *На 29.12.2021г 100% от сумата от даренията от 2лв. преведени по банков път към нашата банкова сметка ще бъдат преведени към "Българската Коледа".
 • *На 29.12.2021г сумата от даренията направени срещу коледен подарък от нас ще бъде събрана и след приспадане на дължимите данъци, ще бъде преведена към "Българската Коледа".
 • *На 02.01.2022г. ще публикуваме цялата дарена сума, преведена към "Българската Коледа".
 • Сумите превеждани директно към банковата сметка на "Българската Коледа" няма да бъдат включени в публикуваната сума, защото те се превеждат директно към тях!
 • През 2022г., когато кампанията на "Българската Коледа" приключи, ще публикуваме отчет в нашия сайт за какво са оползотворени дарените средства!

* ПРОМЯНА ОТ 29.12.2021Г ! ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС , СРОКОВЕТЕ ЗА СЪБИРАНЕ И ОБЯВЯВАНЕ НА СУМАТА Е УДЪЛЖЕН, ЗА ДА МОГАТ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ! НА 05.12.2021Г ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕНА ДАРЕНАТА СУМА В НАШИЯ САЙТ!

 

До кога можете да се включите в кампанията.?

Крайният срок, до който ще можете да дарите през нашия сайт е 28.12.2021г. 23:59ч. На 29.12.2021г. сумата ще бъде събрана за превеждане към "Българската Коледа". Въпреки това можете да дарявате в официалния сайт на "Българската Коледа" - https://www.bgkoleda.bg/ през цялата година.

Ще може ли да закупите продукта, който подаряваме след края на кампанията.?

Не! Коледният ни продукт-подарък е лимитиран и е само за хората, които дарят за каузата! Той няма да бъде в наличност за обикновени поръчки дори и след края на кампанията!

Получава ли NL4YOU парична печалба от тази кампания.?

Не! Цялата сума, която получим от даренията, след приспадане на дължимите данъци ще бъде дарена на "Българската Коледа" и NL4YOU няма да получи парична печалба от вашите дарения.

Какъв е приносът на NL4YOU към кампанията.?

NL4YOU подарява 5 000 продукта! Всеки, който направи дарение над 4,99лв. ще получи подарък от нас. Нашата цел е да насърчим възможно най-много хора и да съберем възможно най-голяма сума за децата в нужда!

 

Дарявам и получавам ! 
 
Дари и ще получиш повече ! 
Една Коледна приказка, която ще разказваме заедно. 
Вашата и нашата приказка за Българската Коледа. 
 
Дари и ще получиш повече ! 
Нека нашата споделена кампания бъде нашата Коледна приказка за Бъдещето.
Една Коледна приказка за Бъдещето на децата. 
За тяхното, и за вашето, и за нашето Бъдеще.  
Една Коледна приказка за грижата и за добрите сърца.
 
Дари и ще получиш повече ! 
Дари надежда заедно с нас !
Стани супер герой за децата в нужда !
Дари сума над 5 лв  и ще получиш дар на стойност над 20 лв. 

От Анета Иванова

 

 

NLFORYOU ADMIN